AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Δεκ 2017

Πολυάριθμα τα ταλέντα του Πολυκράτη Πυθαγορείου στο βόλεϊ


Αυξάνονται διαρκώς οι ταλαντούχοι αθλητές και αθλήτριες που αναδεικνύει το τμήμα βόλεϊ του Πολυκράτη Πυθαγορείου.

Όπως αναφέρει ο έφορος του τμήματος, Αναστάσιος Νικολαΐδης "Με την ευκαιρία της συμμετοχής της αθλήτριας μας Μποτωνάκη Σταματίας στην προπόνηση της προεθνικής κορασίδων που διεξήχθη στην Αθήνα 30/11/2017 και η οποία αποκόμισε πολύ θετικά σχόλια από τους υπεύθυνους ομοσπονδιακούς προπονητές, θα ήθελα να σταθώ και σε κάποια άλλα παιδιά του συλλόγου μας τα οποία είτε ξεκίνησαν από τον σύλλογο μας, είτε ήρθαν στην πορεία με μετεγγραφή και με πολύ σκληρή και συστηματική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν αυτή την στιγμή να αγωνίζονται σε εγχώρια Εθνικά πρωταθλήματα αλλά και του εξωτερικού.
   
Να ξεκινήσω από την αρχηγό μας Μαρία Βαλιδάκη η οποία μετά από μια χρονιά συμμετοχής στην Α2 με την Αναγέννηση Σάμου, φέτος αγωνίζεται στον Α.Ο. Καβάλας, ομάδα που συμμετέχει στον Β1 υποόμιλο της Α2 Εθνική κατηγορίας και έχουν επίσης προκριθεί στον τελικό Νεανίδων της περιφέρειας τους και που παρά τα προβλήματα τραυματισμού που είχε από την προηγούμενη χρονιά δείχνει πως με σωστή και μεθοδική δουλειά θα βοηθήσει την ομάδα της στο δύσκολο έργο της παραμονής.
   
Στην συνέχεια δύο κορίτσια τα οποία και είναι αντιμέτωπες φέτος με τις ομάδες τους στην νεοσύστατη και πολύ ανταγωνιστική κατηγορία της Pre League, η Μαριαλένα Γιοκαρίνη - Καρπαθίου που αγωνίζεται στην ομάδα του Α.Ο. Λαμίας 2013 ως βασική κεντρική μετά από τρεις χρονιές σε Π.Ο. Ηρακλής Γεφύρας και Φθία Λαμίας, και η Μαρκέλλα Παπαγεωργίου η οποία μετά από δύο πετυχημένες χρονιές στην Α1 Κύπρου με την ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου φέτος αγωνίζεται στην ομάδα του Γ.Σ. Πανιωνίου και αυτή ως κεντρική στις ομάδες Γυναικών - Νεανίδων και με τις εμφανίσεις τους βοηθάνε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει οι σύλλογοι τους.
 
Η διεθνής μας με την ομάδα των κορασίδων, Ζωή Αιμιλιανού που έχει μετακομίσει στο εξωτερικό και αγωνίζεται ως βασική κεντρική στην ομάδα Dentalservice Gust Volleys που εδρεύει στην πόλη Chemnitz της Γερμανίας ενώ παράλληλα σπουδάζει σε πανεπιστήμιο της πόλης όπου έχει πάρει υποτροφία.
 
Τέλος ο Λευτέρης Νικολαΐδης ο οποίος μετά από δύο σεζόν σε Αία Ευόσμου και μία στον Φ.Ο.Κ. Χίου, φέτος αγωνίζεται με την ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης στην Α2 κατηγορία ως λίμπερο στην ομάδα των ανδρών και εφήβων.
 
Όλα τα παραπάνω παιδιά, μαζί με αυτά που πέρασαν αλλά και αυτά που έρχονται αποδεικνύουν περίτρανα πως όλα αυτά τα χρόνια ο σύλλογος μας με σωστή, μεθοδική και συστηματική δουλειά, αλλά και το μεράκι κάποιων ανθρώπων έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί μας!"