AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Δεκ 2017

Νέες θέσεις εργασίας από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για το Νοσοκομείο Σάμου


Παρατάθηκε από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με την πλήρωση οκτώ θέσεων εργασίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος "Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση-PHILOS". Οι θέσεις αυτές αφορούν και στη Σάμο.

Πιο αναλυτικά, ως νέα καταληκτική ημερομηνία ορίστηκε η Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω πρόσκληση αφορά στην επιπλέον στελέχωση του προγράμματος με ιατρούς (ειδικότητας παιδιατρικής, μαιευτικής-γυναικολογίας, καρδιολογίας, γενικής ιατρικής-παθολογίας) και διαπολιτισμικούς διαμεσολαβητές αραβικής γλώσσας που θα εργαστούν στα Γενικά Νοσοκομεία Σάμου και Χίου, στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας Μυτιλήνης και στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.

Σύμφωνα με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., τα νέα στελέχη θα ενισχύσουν περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας των εν λόγω περιοχών και θα συμβάλλουν στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης αυτών των νησιών.

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, καθώς και επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα PHILOS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες: www.keelpno.gr και www.philosgreece.eu/el/.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης κι Εσωτερικών Υποθέσεων (DG Migration and Home Affairs) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.