AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Ιαν 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η πίτα του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Σάμου!


Χορό και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας οργάνωσε με επιτυχία την περασμένη Παρασκευή στο Καρλόβασι ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σάμου, παρουσία μελών και πλήθους φίλων του Συνδέσμου.

Στην εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας ''Καλύβα'', έδωσαν το παρών ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου-αστυνόμος Ανδρέας Βούβουνας, ο στρατηγός ε.α Δημήτριος Μανωλιάδης, ο πρόεδρος της Τ.Δ ΙΡΑ Καρδίτσας Γιώργος Ζαρχανής, η περιφερειακή σύμβουλος Φωτεινή Θαλασσινού, ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου Τάσος Καλατζής, η δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ Άννη Ανδρεάδη, καθώς και αστυνομικοί που υπηρετούν με απόσπαση στη Σάμο.


Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σάμου Γιώργος Αβραμίδης απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στην επιτυχή δράση της Ομοσπονδίας.

Στη συνέχεια τιμήθηκαν με ειδικές τιμητικές πλακέτες:

- Ο Θεόφιλος Θεοδοσιάδης (εικόνα 1), ε ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης της μεγάλης προσφοράς του στον Σύνδεσμο και στα προβλήματα των αστυνομικών ως συνδικαλιστής-πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου κατά τη διάρκεια της θητείας του".

- Ο αστυνόμος Ανδρέας Βούβουνας, διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβάσου (εικόνα 2), ε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στον Σύνδεσμο και του έργου ασφάλειας των δημοτών που επιτελεί στην Ελληνική Αστυνομία, στο κοινωνικό σύνολο της ευρύτερης περιοχής του Καρλοβάσου".

- Ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος (εικόνα 3), ε ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς του στον Σύνδεσμο, της φιλίας και αγάπης του στο αστυνομικό προσωπικό, εν ενεργεία και Αποστράτων, καθώς και του έργου που επιτελεί στο κοινωνικό σύνολο του δήμου Σάμου".

- Ο πρόεδρος της ΙΡΑ Καρδίτσας Γιώργος Ζαρχανής (εικόνα 4): τον τίμησαν και του προσέφεραν μια πένα ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, στρατηγός ε.α Δημήτριος Μανωλιάδης, και μια δίκαιη κούπα του Πυθαγόρα το μέλος του Συνδέσμου Βασίλης Κουλουκτσής.

- Ο Παναγιώτης Τασιόπουλος που υπηρετεί στο Άσυλο (εικόνα 5): μέλη του Συνδέσμου τού προσέφεραν μια πένα και μια δίκαιη κούπα του Πυθαγόρα.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση!

Εικόνα 1

Εικόνα 2

Εικόνα 3

Εικόνα 4

Εικόνα 5