AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Ιαν 2018

Η Σάμος σε διεθνή έκθεση τουρισμού στη Σουηδία στις 17-18/2

Φωτογραφία αρχείου από τη σελίδα του Ε.Ο.Σ. Σάμου στο facebook

Στην διεθνή έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού "Panorama Word Festival", που θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Φεβρουαρίου στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο ο Δήμος Σάμου.

Η έκθεση "Panorama Word Festival" αποτελεί τη μετεξέλιξη της έκθεσης "MEDITERRANEAN PANORAMA" κι είναι ένα άκρως επιτυχημένο εκθεσιακό μοντέλο για την προώθηση του τουρισμού, του πολιτισμού και της γαστρονομίας καθώς καταγράφει προσέλευση περισσότερων των 11.000 επισκεπτών.

Με στόχο την ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων και την προώθησή τους στο καταναλωτικό κοινό αλλά και τους εισαγωγείς μεσογειακών προϊόντων στις Σκανδιναβικές χώρες, ο Δήμος Σάμου απευθύνει ευρεία και ανοιχτή πρόσκληση σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα και μεταποίησης, να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους στην αποστολή.

Η παρουσία και η συμμετοχή της Σάμου στην έκθεση αυτή αναμένεται να κερδίσει για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις αλλά και να προκαλέσει έντονο τουριστικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ ευρωπαϊκό κοινό παρακαλούνται να επικοινωνήσουν το αργότερο έως 25 Ιανουαρίου 2018 με το Γραφείο Δημάρχου και στα τηλέφωνα 2273350140 & 2273350166  ώστε τα είδη να μεταφερθούν με ασφάλεια και εγκαίρως στη σουηδική πρωτεύουσα.