AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Ιαν 2018

Νέες επισκέψεις Κατρακάζου σε παραγωγικές μονάδες της Σάμου


Τον κύκλο των επισκέψεών του σε τοπικές παραγωγικές μονάδες του πρωτογενούς τομέα συνέχισε την Τετάρτη ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κατρακάζος.
 
Τη φορά αυτή, συνοδευόμενος από στελέχη της ΔΑΟΚ της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, επισκέφθηκε τα Ελληνικά Θερμοκήπια ΑΕ στην περιοχή του Μεσόκαμπου, καθώς και την κοινότητα του Πύργου, όπου είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί μια σειρά από μελισσοκομεία αλλά κι ένα σύγχρονο τυποποιητήριο μελιού.
 
"Είχαμε τη χαρά να επισκεφτούμε τα Ελληνικά Θερμοκήπια στην περιοχή του Μεσόκαμπου. Μια μεγάλη επένδυση με πανελλαδική εμβέλεια που στηρίζεται στην παραγωγή με υδροπονία και πραγματικά εντυπωσιάζει. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι λειτουργεί και παράγει στο νησί μας μια τέτοια μονάδα" δήλωσε ο κ. Κατρακάζος.
 


"Στη συνέχεια, επισκεφτήκαμε το μελισσοχώρι του νησιού μας, τον Πύργο. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε όλες τις φάσεις της παραγωγής, να συνομιλήσουμε με τους παραγωγούς και να διαπιστώσουμε από κοντά το μεράκι και την όρεξη όλων αυτών των ανθρώπων που παράγουν ένα πραγματικά μοναδικό ποιοτικό προϊόν.
 

Θεωρούμε καθήκον μας να προσπαθούμε με κάθε δυνατότητα να τους στηρίζουμε τόσο στην παραγωγή, όσο και στην προώθηση και προβολή των προϊόντων τους" σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου.