AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Ιαν 2018

Ορκίστηκε ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κοκκαρίου Δ. Γαλανής

Αριστερά ο Δημήτρης Γαλανής, δεξιά ο Μιχάλης Αγγελόπουλος

Νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κοκκαρίου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Γαλανής, που ορκίστηκε την Τρίτη, από τον δήμαρχο Σάμου Μιχάλη Αγγελόπουλο στο δημαρχιακό μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών. Προηγήθηκε η παραίτηση του Γιώργου Περρή, ο οποίος αποφάσισε να διαμένει σε άλλη χώρα.
 
Ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, σε σύντομο λόγο που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους, δήλωσε: "Είμαι στην ευχάριστη θέση ως δήμαρχος Σάμου να προσκαλώ τον Δημήτρη Γαλανή να αναλάβει την κομβική θέση του προέδρου της Κοινότητας Κοκκαρίου. Το Κοκκάρι, ένα από τα 13 διαμάντια της Μεσογείου, είναι εμβληματικός τόπος του νησιού μας, με μεγάλη παράδοση, βαθιά ιστορία και βεβαίως μεγάλη τουριστική αναγνώριση. Η δουλειά που αναλαμβάνει ο Δημήτρης είναι σύνθετη, γεμάτη προκλήσεις. Είναι ικανός και ως άτομο και ως επιχειρηματίας που γνωρίζει το Κοκκάρι, να ανταποκριθεί στον ρόλο του ως προέδρου. Η συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια εξελίσσεται, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν.
 
Η παραίτηση του κ. Περρή, που εγκαταστάθηκε στην Αυστραλία διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον, που φανερώνει υψηλή αντίληψη του καθήκοντος, μας οδήγησε σε αυτή τη σημερινή τελετή. Απευθύνω επιστολή ευχαριστιών για την προσφορά του στον Γιώργο Περρή. Δημήτρη περιμένουμε πολλά από εσένα και εσύ περιμένεις πολλά από εμάς".
 
Με τη σειρά του ο νέος πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκαρίου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Σάμου για τη στήριξη, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη θέση που παραλαμβάνει και τόνισε το καθήκον που αισθάνεται προς τους συμπολίτες του για να πράξει το καλύτερο για τη Δημοτική του Κοινότητα.
 
Στην ορκωμοσία παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του δήμου, η Διεύθυνση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, καθώς και η Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού.