AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Ιαν 2018

Οι ταινίες στο Cine Rex από 25 έως 29/1


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 25 έως και τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "The Post: Απαγορευμένα Μυστικά". Το Σαββατοκύριακο 28 - 29/1, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Η Ταινία Lego Ninjago".

Η ταινία "The Post: Απαγορευμένα Μυστικά (The Post)" είναι μία ιστορική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2017.



Η υπόθεση της ταινίας:

Ένα σκάνδαλο που περιλάμβανε τέσσερις προέδρους των ΗΠΑ, οδηγεί την πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέι Γράχαμ, της Ουάσιγκτον Ποστ, και τον άτεγκτο συντάκτη Μπεν Μπράντλι σε έναν δημοσιογραφικό πόλεμο απέναντι στην κυβέρνηση, ώστε να δημοσιευτούν τα Pentagon Papers. 


Σκηνοθεσία: Steven Spielberg. Πρωταγωνιστούν: Tom Hanks, Meryl Streep, Alison Brie, Carrie Coon, David Cross.

Διάρκεια: 115 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Η ταινία "Η Ταινία Lego Ninjago (The Lego Ninjago Movie)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2017.


Η υπόθεση της ταινίας:

Η μάχη για την Πόλη του Ninjago καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς και Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκ φου μάστερ Γου, πρέπει να νικήσουν τον κακό άρχοντα Γκάρμα­ντον, τον «χειρότερο τύπο όλων των εποχών», που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ. 

Φέρνοντας αντιμέτωπους πολεμιστή εναντίον πολεμιστή και πατέρα απέναντι σε γιο, η επική αναμέτρηση θα τεστάρει αυτή τη δυνατή κι απείθαρχη ομάδα των σύγχρονων νίντζα, που πρέπει να μάθουν να κάνουν στην άκρη το εγώ τους, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να απελευθερώσουν την αληθινή τους δύναμη. 


Σκηνοθεσία: Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan.

Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Φοίβος Ριμένας (Λόιντ/Πράσινος Νίντζα), Βασίλης Μήλιος (άρχοντας Γκάρμαντον), Ηλίας Ζερβός (μάστερ Γου), Σοφία Καψαμπέλη (Νία/Ασημένια Νίντζα), Στέλιος Ψαρουδάκης (Κάι/Κόκκινος Νίντζα), Χρήστος Θάνος (Ζέιν/Λευκός Νίντζα), Δημήτρης Παπαδάτος (Τζέι/Μπλε Νίντζα), Θανάσης Κουρλαμπάς (Κόουλ/Μαύρος Νίντζα), Tζίνη Παπαδοπούλου (Κόκο), Κώστας Αποστολίδης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Άννα Κουτσαφτίκη, Αργύρης Παυλίδης, Ηρώ Λούπη, Χρήστος Ράπτης, Γιάννης Τσούτσιας, Στέφανος Γεωργόπουλος. Διεύθυνση: Βίκυ Κάουλα. Μετάφραση/ Προσαρμογή: Πάνυ Ναούμ. Σκηνοθεσία: Αργύρης Παυλίδης.

Διάρκεια: 101'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.