AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Φεβ 2018

Τα σαμιώτικα κρασιά στην έκθεση "Οινόραμα" από 10-12/3 στην Αθήνα


Στην έκθεση "Οινόραμα 2018" στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας θα παρουσιαστούν το τριήμερο 10 με 12 Μαρτίου τα κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) και της "Nopera" Οινοποιητικής Σάμου.

Τα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου θα βρίσκονται στο stand 72 της αίθουσας 2 στην "μπλε" πτέρυγα του Ζαππείου, ενώ τα κρασιά της Nopera στο stand 65 στην αίθουσα 3 της ίδιας πτέρυγας.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης το Σαββατοκύριακο για καταναλωτές και επαγγελματίες, 10:00-19:00.
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης τη Δευτέρα μόνο για επαγγελματίες, 10:00-18:00.


Λίγα λόγια για την έκθεση "Οινόραμα" 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο και, βέβαια, τη μεγαλύτερη έκθεση κρασιού στην Ελλάδα, που οργανώνεται ανελλιπώς από το 1994. Σήμερα, στη διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά του κρασιού, η ετήσια έκθεση Οινόραμα είναι πιο ευέλικτη από ποτέ, χρήσιμη και προσιτή σε όλους, καταναλωτές και επαγγελματίες, με πρωταγωνιστή το ίδιο το κρασί.

Είκοσι τέσσερα χρόνια από το λανσάρισμά του, το Οινόραμα δεν είναι πλέον μία συμβατική έκθεση αλλά μία πολυεπίπεδη πλατφόρμα επικοινωνίας για την πολυδιάστατη προβολή των εκθεμάτων της σε διάφορα κοινά-στόχους. Ταυτόχρονα, προβάλλει αποτελεσματικά εταιρείες και πρόσωπα πίσω από το κρασί, καθώς και τη φιλοσοφία τους, τόσο εντός έκθεσης, όσο και διαδικτυακά, μέσω δυναμικής παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα, που κάθε χρόνο εντείνονται περαιτέρω.

Το Οινόραμα διοργανώνεται και φέτος στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, ένα χώρο που έχει ταυτιστεί με την έκθεση και έχει αποδειχθεί ιδανικός για την προβολή του κρασιού. Οι όμορφες ψηλοτάβανες αίθουσες με το φυσικό φωτισμό, η εύκολη πρόσβαση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα δεκάδες ξενοδοχεία και εστιατόρια που βρίσκονται σε απόσταση περπατήματος από το Ζάππειο, εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες σε εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης.

Το Οινόραμα ανοίγει και φέτος τις πόρτες του σε μερικές επιλεγμένες εταιρείες αμπελοοινικού εξοπλισμού́ που επιθυμούν να στηρίξουν με την παρουσία τους το ελληνικό́ κρασί (Οινοτεχνία). Η παρουσία αυτή σε κεντρικό́ σημείο της έκθεσης εμπλουτίζει το Οινόραμα και δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου να κάνουν ουσιαστικές επαφές με οινοποιούς-εκθέτες, αλλά́ και με τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.


Εκτός από τις πολλές χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, επαγγελματίες (ανάμεσά τους και δεκάδες ξένοι) και οινόφιλους καταναλωτές, στο Οινόραμα αναμένονται και φέτος δεκάδες αγοραστές οίνων και οινοχόοι από σημαντικές οινικές αγορές του εξωτερικού, όπως αυτοί που ήρθαν στο Οινόραμα 2018 με την Enterprise Greece, από Ιαπωνία, Κορέα και Αγγλία.