AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Φεβ 2018

Έκτο σκακιστικό μαθητικό πρωτάθλημα από τον "Μέλισσο" στις 11/3

 
Το 6ο Σαμιακό Μαθητικό Σκακιστικό Ατομικό Πρωτάθλημα προκήρυξε ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου "Μέλισσος".
 
Τους αγώνες, που θα γίνουν την Κυριακή 11 Μαρτίου, στο "Μαυρογένειο" ΕΠΑΛ Σάμου, στο Βαθύ, διοργανώνει ο "Μέλισσος", σε συνεργασία με το "Μαυρογένειο" ΕΠΑΛ, τη σκακιστική λέσχη του Γυμνασίου Καρλοβάσου, τη σκακιστική ομάδα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων του νησιού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο email nikosrokopanos@gmail.com μέχρι και το Σάββατο 10 Μαρτίου. Μπορούν να δηλωθούν και από το Σχολείο τους με σχετικό έγγραφο που θα πρέπει να σταλεί είτε στο φαξ 22730 30755 του Γυμνασίου Καρλοβάσου, είτε στο τηλέφωνο 22730 35794, είτε στο email nikosrokopanos@gmail.com

Η τελική επιβεβαίωση των συμμετοχών (και τυχόν νέες συμμετοχές) θα γίνει με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων στον χώρο των αγώνων, την Κυριακή 11 Μαρτίου.


Οι αγωνιζόμενοι θα χωριστούν ανά τάξη και φύλο σε 8 κατηγορίες ως εξής:

: Μαθητές δημοτικών σχολείων τάξεων α΄, β΄ και γ΄.

: Μαθήτριες δημοτικών σχολείων τάξεων α΄, β΄ και γ΄.

: Μαθητές δημοτικών σχολείων τάξεων δ΄, ε΄ και στ΄.

: Μαθήτριες δημοτικών σχολείων τάξεων δ΄, ε΄ και στ΄.

: Μαθητές Γυμνασίων.

: Μαθήτριες Γυμνασίων.

: Μαθητές Λυκείων.

: Μαθήτριες Λυκείων.


Αν το πλήθος των αγωνιζόμενων μιας κατηγορίας είναι μικρότερο ή ίσο του 8, τότε αυτοί θα παίξουν με το κυκλικό σύστημα πουλ. Αν οι αγωνιζόμενοι μιας κατηγορίας είναι περισσότεροι από 8, θα παίξουν με το ελβετικό σύστημα είτε των 5, είτε των 7 γύρων ανάλογα με το πλήθος τους.


Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

- Άφιξη συμμετεχόντων & επιβεβαίωση συμμετοχών: 11:00-11:15.
 
- Έναρξη των αγώνων: 11:15.
 
- Διάλειμμα: 14:30-15:30.
 
- Λήξη των αγώνων: 18.30.
 
- Απονομές επάθλων: 18:45-19:00.
 
Το 6ο Σαμιακό Μαθητικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα αποτελεί την προκριματική φάση για το ετήσιο Πανελλήνιο Σκακιστικό Πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΣΟ στο Περιστέρι, στην Αθήνα, από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου.

Οι θέσεις πρόκρισης θα καθοριστούν με βάση τις τελικές κατατάξεις κάθε κατηγορίας σε συνεργασία με την Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.