AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Φεβ 2018

Τους έπιασαν στο παραπέντε


Σε πέντε συλλήψεις προχώρησαν κατά το Σαββατοκύριακο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, σε δύο διαφορετικά περιστατικά.
 
Πιο αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν την Κυριακή δύο (2) αλλοδαποί, 42χρονος και 27χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
 
Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, δύο δελτία αιτούντος διεθνή προστασία, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν παραποιημένα, γι' αυτό και κατασχέθηκαν.
 
Και το Σάββατο, επίσης στο αεροδρόμιο της Σάμου, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 23, 24 και 35 ετών, με τις ίδιες κατηγορίες.
 
Επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για Θεσσαλονίκη, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, τρία παραποιημένα δελτία αιτούντος διεθνή προστασία.