AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Μαρ 2018

Εντός έδρας ήττα στο κρίσμο ματς για τον Κέρκη


Δεν τα κατάφερε το Σάββατο η ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπου, καθώς ηττήθηκε με 0-3 σετ στο Καρλόβασι από τον Πανιώνιο.

Η σαμιακή ομάδα, που ήθελε τη νίκη ή έστω την ήττα με 3-2 σετ για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην Α2 κατηγορία, πάλεψε και τα τρία σετ του παιχνιδιού, ωστόσο τα έχασε με 23-25, 24-26 και 22-25.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο προπονητής του Κέρκη, Θανάσης Πανούσος, αναφέρει:

 
ττα σήμερα για την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε, αλλά χάσαμε δίκαια από μια ομάδα καλύτερη. Τώρα πάμε Καλαμάτα και εκεί θα κριθούν όλα.
 
Ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς στο Καρλόβασι και θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τις φιλάθλους που μας στήριξαν και μας εμψύχωναν στην προσπάθειά μας.
 
Αξίζουμε βάσει της συνολικής μας εικόνας να είμαστε στην κατηγορία και θα κάνουμε το παν γι' αυτό!".

Στη βαθμολογία, έπειτα από 17 αγώνες, ο Κέρκης είναι έβδομος, καθώς έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς.

Με έναν αγώνα να απομένει για τη λήξη του πρωταθλήματος, είναι μόλις τρεις πόντους μπροστά από την όγδοη Καλαμάτα (17 βαθμούς). Η μεσσηνιακή ομάδα, ωστόσο, υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο τον Κέρκη στο γήπεδό της, στη μεγάλη μάχη της παραμονής.

Μιλώντας στο My Samos Blog, ο Θανάσης Πανούσος εξήγησε ότι στον πρώτο αγώνα στη Σάμο ο Κέρκης επικράτησε του ΑΟ Καλαμάτα 80 με 3-2 σετ.

"Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρουμε δύο σετ, δηλαδή έναν βαθμό. Αλλιώς πέφτει ο Κέρκης και σώζεται η Καλαμάτα, αν τελικά από τον όμιλό μας πέσουν τέσσερις ομάδες. Αυτό θα εξαρτηθεί από τα play out της Α1, αν θα πέσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης από τον βορρά, τότε ήδη και εμείς και η Καλαμάτα έχουμε σωθεί.

Όμως αυτό ακόμα δεν το ξέρουμε, θα το μάθουμε αρχές Απριλίου που θα γίνουν τα play out της Α1".