AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Μαρ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα κρασιά του Ε.Ο.Σ.Σ πρωταγωνιστούν στην Αθήνα!

Φωτογραφία από την έκθεση "Οινόραμα" στο Ζάππειο μέγαρο της Αθήνας. Πηγή: σελίδα του Τίτου Φραντζή στο facebook

Δυναμική είναι η παρουσία των κρασιών του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) στις εκθέσεις κρασιού "Οινόραμα" και "Oenotelia" στην Αττική το τριήμερο 10-12 Μαρτίου. Παράλληλα τα κρασιά του Ε.Ο.Σ.Σ τιμήθηκαν το Σάββατο με το χρυσό μετάλλιο του 18ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο "Hilton" της Αθήνας!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την έκθεση "Οινόραμα" στο Ζάππειο μέγαρο μέσα από τη σελίδα του υπεύθυνου πωλήσεων εσωτερικού του Ε.Ο.Σ.Σ, Τίτου Φραντζή, στο facebook:












Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την έκθεση "Oenotelia" στο εκθεσιακό κέντρο "Metropolitan Expo" στα Σπάτα μέσα από τη σελίδα του Ε.Ο.Σ.Σ στο facebook. Το περίπτερο του Ε.Ο.Σ.Σ επισκέφτηκε και ο γνωστός Σαμιώτης σεφ, Ανδρέας Λαγός.





Βράβευση των κρασιών του ΕΟΣΣ στο Hilton

Ο Ε.Ο.Σ.Σ Σάμου παρέλαβε το Σάββατο στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας το χρυσό μετάλλιο του 18ου Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης.

Η σελίδα του Ε.Ο.Σ.Σ στο facebook αναφέρει τα εξής για τη βράβευση: "Περηφάνια για τους εκπροσώπους του Ε.Ο.Σ Σάμου που είχαν την τιμή να δεχθούν, εκ μέρους όλων των συνεταιριστών-αμπελουργών της Σάμου, τα βραβεία του 18ου Διεθνή Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης, χτες Σάββατο 10/3 σε μία ξεχωριστή βραδιά στο ξενοδοχείο HILTON. 

Τα κρασιά τoυ Ε.Ο.Σ Σάμου πρωταγωνίστησαν στο δείπνο. Το λευκό ξηρό "Ψηλές Κορφές" συνόδευσε το ορεκτικό και ένα κυρίως πιάτο και το λιαστό γλυκό "Samos Nectar" συνόδευσε το γλυκό και "έκλεισε" με τον γευστικότερο τρόπο την βραδιά. 

Ο κόπος και οι οι προσπάθειες των αμπελουργών σε πρώτο πλάνο σε πολλά επίπεδα με πολλά βραβεία!

Χρυσό για το Samos Anthemis 2012....Ασημένιο για το Samos Nectar 2011...Χάλκινα για τα Samos Grand Cru 2017, Samos Vin Doux 2017 και για το ξηρό Ψηλές Κορφές 2017!"