AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Μαρ 2018

Γεμάτο το αστυνομικό δελτίο του τριημέρου στη Σάμο - Πέντε συλλήψεις


Σε πέντε συλλήψεις, πέρα από τη σύλληψη οδηγού που ενεπλάκη σε τροχαίο, προχώρησε από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα η Αστυνομία στη Σάμο.
 
Ειδικότερα, συνελήφθη τη Δευτέρα στο Βαθύ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 21χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αγορά και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
 
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστου χασίς.
 
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε προμηθευτεί τη ναρκωτική αυτή ουσία από άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, έναντι μικρού χρηματικού ποσού.
 
Σε άλλη περίπτωση, την Κυριακή συνελήφθη στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 54χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών Αρχών Αθηνών, για κλοπή.
 
Το Σάββατο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου συνέλαβαν για κλοπή δύο αλλοδαπούς, 30χρονο και 54χρονο.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες μπήκαν από κοινού σε κατάστημα ψιλικών στην πόλη της Σάμου και αφαίρεσαν διάφορες συσκευασίες με αλκοολούχα ποτά, που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν.
 
Την ίδια ημέρα, τέλος, συνελήφθη στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, ένας 18χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου και για παράβαση του Κώδικα Μετανάστευσης.
 
Συγκεκριμένα, ο νεαρός προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου ένα δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία το οποίο ανήκε σε διαφορετικό πρόσωπο- αλλοδαπό, γι' αυτό και κατασχέθηκε.