AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Μαρ 2018

Οργανώνεται το τμήμα πινγκ πονγκ του συλλόγου "Η Ρίβα" στο Καρλόβασι


Το νεοσύστατο (από το 2017) τμήμα πινγκ-πονγκ του συλλόγου "Η Ρίβα" Καρλοβάσου έκανε φέτος αισθητή την παρουσία του, συμμετέχοντας ήδη σε πρωταθλήματα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Μέχρι στιγμής η ομάδα έχει πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικών Αγωνισμάτων Ανδρών-Γυναικών (Προκριματικά) που πραγματοποιήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικών Αγωνισμάτων Παίδων-Κορασίδων (Προκριματικά) στις 24 Φεβρουαρίου στη Χίο.

Οι αθλητές του συλλόγου ετοιμάζονται για την επόμενη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικών Αγωνισμάτων Παμπαίδων-Παγκορασίδων (Προκριματικά) στις 12 Μαΐου στη Χίο.

Το Δ.Σ. εύχεται "καλή επιτυχία στην αποστολή της ομάδας και ευχαριστεί την προπονήτριά Τρυφωνία Καπετάνου για το ζήλο της και την προσπάθεια να αναδείξει το συγκεκριμένο άθλημα στον τόπο μας".

Όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την επιτραπέζια αντισφαίριση μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από την προπονήτρια Τρυφωνία Καπετάνου καθημερινά την ώρα που ξεκινούν τα μαθήματα (Δε-Τρ-Πε στις 4:00 ή 5:00 ή 6:00 μ.μ., Τε-Πα ώρα 4:00 ή 5:00 μ.μ., Σα-Κυ στις 6:30 μ.μ.) στο μικρό Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καρλοβασίου (είσοδος από τα αριστερά, από περίπτερο).

Τέλος, σε ανακοίνωση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α) γίνεται αναφορά στην ένταξη του συλλόγου "Η Ρίβα" στη μεγάλη "οικογένεια" της ομοσπονδίας: