AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

11 Μαρ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σε ετοιμότητα η Πυροσβεστική στη Σάμο!


Την άσκηση πεδίου "Υγρό Πυρ 2018" διοργάνωσαν πριν από λίγες μέρες στο Κοκκάρι η Πυροσβεστική υπηρεσία Σάμου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρλοβάσου.

Η άσκηση πεδίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις πετρελαιοειδών της "Silk Oil". Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε διαρροή υγρών καυσίμων σε βάνες του δικτύου των εγκαταστάσεων και πρόκληση πυρκαγιάς κατά την διαδικασία φόρτωσης των δεξαμενών από πλοίο.

Πριν την άσκηση πεδίου, πραγματοποιήθηκε θεωρητική εκπαίδευση των υπαλλήλων της υπηρεσίας από εκπροσώπους της εταιρίας και τον Διοικητή της Π.Υ. Σάμου. Οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλους τους χώρους της εγκατάστασης και να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα για την αντιμετώπιση όλων των πιθανών κινδύνων, που μπορούν να προκύψουν.

Στην άσκηση έλαβαν μέρος, το προσωπικό της Π.Υ. Σάμου και του Π.Κ. Καρλοβασίου, η ΕΛ.ΑΣ. το Ε.Κ.Α.Β, το Λιμεναρχείο Σάμου, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και ο υπεύθυνος του κέντρου Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Σάμου.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την άσκηση που αναρτήθηκαν στη σελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας στο facebook!