AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Μαρ 2018

Τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου στην έκθεση "Oenotelia" από 10-12/3


Στην έκθεση "Oenotelia" στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo στα Σπάτα Αττικής θα παρουσιαστούν το τριήμερο 10 με 12 Μαρτίου τα κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ).

Τα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου θα βρίσκονται στο stand F15 του Hall 1.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης το Σαββατοκύριακο: 10:00-19:00.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης τη Δευτέρα: 10:00-18:30.

Υπενθυμίζεται ότι τα κρασιά του Ε.Ο.Σ.Σ θα εκτίθενται το ίδιο τριήμερο (10-12 Μαρτίου) και στην έκθεση "Οινόραμα" στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας.


Λίγα λόγια για την έκθεση "Oenotelia" 


Η Oenotelia είναι η πρώτη αυστηρά επαγγελματική οινική έκθεση που οργανώνεται στην Ελλάδα και απευθύνεται αποκλειστικά σε στελέχη από όλο το φάσμα της παραγωγής, της τυποποίησης, της διανομής και της εμπορίας οίνων και αποσταγμάτων, του ξενοδοχειακού κλάδου, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης.

Η έκθεση διοργανώνεται για τρίτη χρονιά και πρόκειται για μία σημαντική συνάντηση των φορέων του κρασιού σε κάθε τομέα και κάθε επίπεδο. Λαμβάνει χώρα από 10 έως 12 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ενταγμένη στο πλαίσιο της Food Expo, η Oenotelia προωθεί συνέργειες, καθώς επιτρέπει στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες εκπροσώπους από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο και τη μαζική εστίαση, καθώς και με σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό.

Μέσα σε μόλις τρία χρόνια από την παρθενική της διοργάνωση, η Oenotelia κατόρθωσε να καθιερωθεί ως η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση οίνου και αποσταγμάτων στην Ελλάδα με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα και διεθνή προσανατολισμό.

Προκειμένου μάλιστα να ανταποκριθεί στο αυξανόμενο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων του οινικού κλάδου για την Oenotelia 2018, η οργανώτρια εταιρεία εξασφάλισε υπερδιπλάσια επιφάνεια για την ανάπτυξη των εκθετών, στο Hall 1 του Metropolitan Expo. Η Oenotelia 2018 θα καλύψει επιφάνεια 2.500 τ.μ. (έναντι 1.150 τ.μ. το 2017), όπου θα αναπτυχθούν τα περίπτερα 146 οινοποιείων, αποσταγματοποιείων και εταιρειών διανομής και εξοπλισμού.

H Oenotelia 2018 θα αποτελέσει το μεγαλύτερο οινικό trade show που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά, μάλιστα, περισσότεροι από 120 σημαντικοί wine buyers από αγορές-στόχους του εξωτερικού θα βρεθούν σε μία έκθεση επί ελληνικού εδάφους, οι 75 από τους οποίους είναι ενταγμένοι στο  hosted buyer program της Food Expo 2018, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν 2.500 b2b συναντήσεις με τους παραγωγούς και να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους.