AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Απρ 2018

Δράσεις για την εθελοντική εκστρατεία "Let's Do It Greece 2018" στις 29/4 στη Σάμο


Πλήθος εθελοντικών δράσεων καθαρισμού θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Απριλίου στη Σάμο, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εθελοντικής εκστρατείας "Let's Do It Greece 2018".

Πιο αναλυτικά:

- Η Ένωση Μικρασιατών Σάμου θα αναλάβει τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου στην πλατεία Αγίου Νικολάου στην πόλη της Σάμου.

Η συνάντηση των εθελοντών θα γίνει στις 10:00 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου.

Η δράση περιλαμβάνει καθαρισμό του χώρου, άσπρισμα και ευπρεπισμό της αυλής του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου.

- Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου, με τη βοήθεια, από τη στεριά, των υπαλλήλων και μηχανημάτων των Ελληνικών Θερμοκηπίων Α.Ε. οργανώνει υποβρύχιο καθαρισμό στο Μαλαγάρι Σάμου.

Μέλη του Vespa Club Samos θα καθαρίσουν διπλανή παραλία από τη στεριά.

Στη δράση καθαρισμού στο Μαλαγάρι συμμετέχει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου και τα εθελοντικά πυροσβεστικά κλιμάκια Βαθέος και Σάμου.

Όλοι οι εθελοντές θα συναντηθούν στις 10 το πρωί στο Μαλαγάρι.

- Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου Σάμου "Ο Λυκούργος", σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Βαλκαμλή, θα αναλάβει τον καθαρισμό της παραλίας κάτω από το Δημοτικό Σχολείο του Πυθαγορείου.

Η συγκέντρωση των εθελοντών θα γίνει στις 8:30 το πρωί στον χώρο που σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία.

Στόχος των εθελοντών είναι να απομακρυνθούν τα σκουπίδια και τα ξύλα που ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

- Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ηραίου Σάμου θα αναλάβει τον καθαρισμό της παραλίας, των δρόμων και των κοινόχρηστων χώρων του οικισμού του Ηραίου.

Σημείο συνάντησης των εθελοντών είναι η πλατεία του Ηραίου στις 9:30 το πρωί.

- Δράση εξωραϊσμού της παραλίας μπροστά στο ξενοδοχείο Doryssa θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 το πρωί.

- Υπενθυμίζονται ακόμη ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της Μυκάλης από τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Σάμου και ο υποβρύχιος καθαρισμός στο λιμάνι Κοκκαρίου Σάμου, που θα πραγματοποιηθούν επίσης στο πλαίσιο του "Let's Do It Greece 2018" την Κυριακή 29 Απριλίου.

Δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com