AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Απρ 2018

Επίσκεψη τεχνικού κλιμακίου της κυβέρνησης στη Σάμο


Τεχνικό κλιμάκιο της κυβέρνησης επισκέφθηκε τη Σάμο κατά το διήμερο 24-25 Απριλίου. 
 
Κατά τις εργασίες του διημέρου οι ειδικοί απεσταλμένοι του Μαξίμου πραγματοποίησαν συναντήσεις με παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς του νησιού προκειμένου να συγκεντρωθούν οι προτάσεις τους και να αξιοποιηθούν στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Μαΐου στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα οι απεσταλμένοι συναντήθηκαν στη Σάμο με τους παρακάτω φορείς:
 
Τον αντιπεριφερειάρχη Ν. Κατρακάζο, τους αντιδημάρχους Σάμου Π. Παπαγεωργίου και Β. Βαλκαμλή, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σάμου Γ. Κυριαζή, τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ν. Αγγελή, τον εκπρόσωπο του Νοσοκομείου Σάμου και διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Ν. Κακλαμάνη, τον εκπρόσωπο του ΕΚΑΒ Λ. Αποστολίδη και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Δ. Μαυρατζώτη. 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις εργασίας με τους εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ε. Πρασίδη και Σ. Κοκολάκη, τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Ταμπαχανιώτη, τη διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α. Εμμανουηλίδου και την προϊσταμένη του ΚΕΔΔΥ Ε. Μακρή. 

Ακολούθησαν οι συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΕΟΣΣ Γ. Σκούτα και τον γεωπόνο Θ. Χαρμπή, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κ. Κυριαζή και την κ. Σταύρου, τον πρόεδρο του Σωματείου Ραδιοταξί Σάμου Β. Καρλοβασίτη, τον εκπρόσωπο ανεξάρτητων γεωργών Γ. Κωστάκη, καθώς επίσης και με τον εκπρόσωπο του Ναυτικού Ομίλου Σάμου Π. Καλομοίρη.

Το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου στο οποίο θα μιλήσει και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποιείται σε μια χρονική περίοδο κρίσιμη για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, καθώς έχουν εγκριθεί πολύ σημαντικά έργα από την Κυβέρνηση, ενώ ειδικά για το νομό Σάμου και μέσα από τα Ειδικά Αναπτυξιακά Προγράμματα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης έχουν εγκριθεί περί τα 21.000.000 Ευρώ για όλα τα μεγάλα έργα που πραγματοποιούνται στο νομό μέσα από την Περιφέρεια και τους Δήμους αλλά και άλλους φορείς, όπως το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων.

Κατά τις μετασυνεδριακές εργασίες θα ακολουθήσουν προγραμματισμένες επισκέψεις Υπουργών στο νομό Σάμου.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του τεχνικού κλιμακίου της κυβέρνησης στη Σάμο:






Δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com