AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Απρ 2018

Το αστυνομικό δελτίο του διημέρου στη Σάμο

 
Μία εξιχνίαση κλοπής, μία σύλληψη για απόπειρα κλοπής κι αντίσταση και μια δεύτερη σύλληψη για ναρκωτικά περιλαμβάνονται στο αστυνομικό δελτίο του τελευταίου διημέρου στη Σάμο.
 
Πιο αναλυτικά, έναν 22χρονο αλλοδαπό συνέλαβαν το Μεγάλο Σάββατο στο Βαθύ άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου.
 
Κατηγορείται για απόπειρα κλοπής κι αντίσταση, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας ακόμη αλλοδαπός, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ως συνεργός του.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 22χρονος, τις πρώτες πρωινές ώρες του Μεγάλου Σαββάτου, προσπάθησε να αφαιρέσει από την κατοχή 46χρονης την τσάντα της, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει, καθώς έγινε αντιληπτός από περιπολούντες αστυνομικούς. Στη συνέχεια, ο ίδιος αντιστάθηκε, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.
 
Στο μεταξύ, εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου κλοπή που διαπράχθηκε προ τετραημέρου στο Βαθύ.
 
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 29χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.
 
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο δράστης αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα ιδιοκτησίας ιδιωτικής εταιρείας ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 200 ευρώ, καθώς κι έναν κερματοδέκτη που περιείχε 18 ευρώ.
 
Στο Βαθύ, τέλος, συνελήφθη τη Μεγάλη Παρασκευή ένας 35χρονος, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
 
Κι αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια ελέγχου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια.