AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Μαΐ 2018

Στη Σάμο στις 21-22/5 η κινητή βιωματική έκθεση του WWF Ελλάς για τη διατροφή

 
Στη Σάμο, στο νέο δημαρχιακό Μέγαρο στο Πυθαγόρειο συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το ταξίδι της κινητής βιωματικής έκθεσης του WWF Ελλάς για τη διατροφή, υπό τον τίτλο "Μαγειρεύουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας!".  
 
Η περιβαλλοντική οργάνωση προσκαλεί γονείς και παιδιά να παίξουν και να ανακαλύψουν μαζί τα μυστικά μιας καλύτερης διατροφής, σ' ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιεί σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Δημόσιας Υγείας του δήμου Σάμου, και το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της τοπικής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
 
Συγκεκριμένα, κατά τις πρωινές ώρες, 21 και 22 Μαΐου, από 08:30-13:00, θα το παρακολουθήσουν μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου, Δημοτικού Βαθέος, Δημοτικού Σχολείου Πυθαγορείου, Δημοτικού Κοκκαρίου, Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου και του 3ου Νηπιαγωγείου Σάμου.
 
Παράλληλα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της WWF Ελλάς, στις 21 Μαΐου 2018, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και το γραφείο της Λέσχης στη Σάμο, με τους Executive Chef Ευάγγελο Μπιλιμπά, Ασλάνη Παντερλή και τη Chef Φωτεινή Φουρτούνη, θα μαγειρέψουν πολύχρωμες, υγιεινές παρασκευές για τα παιδιά.
 
Στις 21 και 22 Μαΐου, επίσης στο νέο δημαρχιακό Μέγαρο στο Πυθαγόρειο, η κινητή έκθεση της WWF θα είναι ανοιχτή για το κοινό κατά τις απογευματινές ώρες, 6-9μμ, όπου θα "δημιουργήσει" μαζί με ενήλικες και παιδιά της Σάμου μια διαφορετική συνταγή για την προστασία της υγείας μας και του πλανήτη.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com