AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Μαΐ 2018

Χορωδιακές συναυλίες από Ηδύλη & Εμπορική Τράπεζα στις 26-27/5 στη Σάμο


Δύο συναυλίες υπό τον τίτλο "Βραδιές ελληνικής δημιουργίας" προγραμμάτισε ο Σύλλογος Μουσικής και Πολιτιστικής Δημιουργίας "Ηδύλη", με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής καλλιτεχνικής δημιουργίας, παλιάς και σύγχρονης, με τις ποικίλες και πολυδιάστατες εκφάνσεις της.

Στο πλαίσιο αυτό, το διήμερο 26 και 27 Μαΐου, προσκαλεί την ιστορική και βραβευμένη ανδρική Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας (έτος Ιδρύσεως 1964) για μια κοινή χορωδιακή σύμπραξη, εννέα χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψη της χορωδίας στο νησί και την τότε συνεργασία τους.

Η Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας θα τραγουδήσει δημοφιλή και αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια του 20ού αιώνα, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σταύρου Μπερή, ενώ η Χορωδία Ηδύλη θα παρουσιάσει πολυφωνικά έργα ελλήνων συνθετών από διάφορες εποχές, καθώς και πολυφωνικές επεξεργασίες παραδοσιακών τραγουδιών, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Κουμαραδιού.

Οι συναυλίες θα δοθούν το Σάββατο 26 Μαΐου στην αίθουσα του δήμου στο Καρλόβασι και την Κυριακή 27 Μαΐου στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου στο Βαθύ, με κοινή ώρα έναρξης τις 8μμ.

Γενική είσοδος: 8 €. Είσοδος για φοιτητές και μαθητές: 5 €.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com