AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Μαΐ 2018

Στο Street Festival του Sindelfingen στη Γερμανία από 22-24/6 ο δήμος Σάμου

 
Τη συμμετοχή του στο Street Festival που διοργανώνεται στη Στουτγάρδη της Γερμανίας από 22 έως 24 Ιουνίου γνωστοποίησε ο δήμος Σάμου, που έχει υπογράψει Πρωτόκολλο Συνεργασίας με τον διοργανωτή του φεστιβάλ, τον δήμο του Sindelfingen.
 
Το φεστιβάλ αυτό έχει μακρά παράδοση και περιλαμβάνει τριήμερο εκδηλώσεων στις οποίες συμμετέχουν δήμοι και κοινωνικές ομάδες, παρουσιάζοντας τις ιδιαίτερες γεύσεις του τόπου τους.
 
Πρόκειται για μία "παρέμβαση" που πραγματοποιείται στους δρόμους του γερμανικού δήμου και είναι αφιερωμένη στις διεθνείς γαστρονομικές απολαύσεις. Οι συμμετέχοντες προβάλουν την τοπική παραγωγή τους, αλλά και τα ιδιαίτερα εδέσματά τους, σε μια ατμόσφαιρα που θυμίζει μεγάλη γιορτή, καθώς στους δρόμους του Sindelfingen διεξάγονται συνεχή πολιτιστικά δρώμενα.
 
"Η συμμετοχή του δήμου στο φεστιβάλ, με δικό του περίπτερο, είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ο τόπος μας έχει μεγάλη τοπική παραγωγή και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που μπορεί να προωθήσει σε μία τόσο μεγάλη αγορά, όπως αυτή της Γερμανίας" αναφέρει η δημοτική Αρχή της Σάμου.
 
Καλεί τους επιχειρηματίες που θα ήθελαν να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια να επικοινωνήσουν με το γραφείο δημάρχου, στα τηλέφωνα 22733 50103 και 22733 50140, έως και 1 Ιουνίου, ώστε, είτε να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην αποστολή (με ιδία δαπάνη), είτε να διαθέσουν δείγματα των προϊόντων παραγωγής τους, με στόχο την ποιοτική ανάδειξή τους κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του φεστιβάλ.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com