AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Απρ 2018

Βιωματικό εργαστήριο του "Φάρου" για ενήλικες στις 5/5


Το βιωματικό εργαστήριο του Κέντρου Πρόληψης "Φάρος" για ενήλικες στην πόλη της Σάμου με θέμα "Αντιμετωπίζοντας δυσκολίες και προκλήσεις της ζωήςΧρήσιμα μαθήματα από την προσωπική μας διαδρομή" προγραμματίστηκε εκ νέου για το Σάββατο 5 Μαΐου.

Συγκεκριμένα το εργαστήριο θα διεξαχθεί από τις 09:30 έως τις 13:30 αίθουσα τηλεδιασκέψεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να "φέρουν στο προσκήνιο" ικανότητες, εμπειρίες και ψυχικά αποθέματα, τα οποία έχουν αποκτήσει μέσα στην πορεία ζωής τους και τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν προκειμένου να ανταπεξέρχονται αποτελεσματικότερα στις αναπόφευκτες προκλήσεις της ζωής τους -τόσο στο παρόν όσο και μελλοντικά.

Η επεξεργασία του θέματος θα γίνει με τη βοήθεια βιωματικών μεθόδων, δηλαδή τα μέλη θα συμμετέχουν ενεργά, συζητώντας, καταθέτοντας εμπειρίες και απόψεις, ενώ θα υπάρχουν τα απαραίτητα διαλείμματα για καφέ και σνακ. 

Η συμμετοχή στο εργαστήριο, όπως σε όλες οι δράσεις του "Φάρου", είναι δωρεάν. 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 2 Μαΐου στα τηλέφωνα του "Φάρου", 2273023443 και 2273087070-1 (καθημερινά, από τις 8.30 έως τις 2.30 μ.μ).